понеделник, февруари 18, 2008

Максим отърва кожата, а ние събираме дарения за Мануела


След като се нагледахме и наслушахме на поредната идиотщина от страна на българското правосъдие, което даде условна присъда на убиеца Максим Стависки, сега сме на път и да му оперем пешкира, че и кирливите ризи.

Кампанията по събиране на дарения за останалата в над 6 месеца кома Мануела Горсова е поредният ход (макар и пасивен) на българската държава, чрез своя верен лакей - медиите, да отклони вниманието на обществото от виновника, който всъщност трябва да си понесе отговорността заедно с лихвите.

Какво стана - Максим се напи, качи се зад волана, уби едно момче и остави едно момиче в кома, дайте сега ние, другите, да "съживим" момичето...

Знам какво им е на близките на Мануела и най-искрено им съчувствам!

Но поредното бездействие на държавата в цялата тая работа за пореден път се явява поредният опит за поредното промиване на мозъците на хората!

Да плати държавата! Да плати, както ние си плащаме данъците! И както си плащаме здравните осигуровки, а след това си плащаме и на докторите съвсем легално!

Да плати Максим! Да му конфискуват цялото имущество и да покрият разноските по лечението! А не да карат хората, които едва връзват двата края, да се чувстват виновни, че не са изпратили SMS като дарение (при това с начислено ДДС)!

1 коментар:

ju каза...

Максим както стана ясно ще плати едни смешни пари които определи съдът. За мен лично той ще си остане един боклук, но по-важното е наистина да се съберат пари за лечението на Мануела.

Сметка за набиране на средства за лечението в Израел:
Мануела Красимирова Горсова
BG 71PIRB80504601716534 BGN
BG 12PIRB80504601716529 – EU
Клон „Витоша” – Пиреос Банк

Желаещите могат да могат да изпратят sms-и на номер 1572.
Цената на изпратен sms e 1 лв. без ДДС.