вторник, февруари 19, 2008

Колко струва изпит в УНСС?


Какво представлява днешното "бъдеще на нацията"?


Прочетете, за да разберете отговора...

понеделник, февруари 18, 2008

Максим отърва кожата, а ние събираме дарения за Мануела


След като се нагледахме и наслушахме на поредната идиотщина от страна на българското правосъдие, което даде условна присъда на убиеца Максим Стависки, сега сме на път и да му оперем пешкира, че и кирливите ризи.

Кампанията по събиране на дарения за останалата в над 6 месеца кома Мануела Горсова е поредният ход (макар и пасивен) на българската държава, чрез своя верен лакей - медиите, да отклони вниманието на обществото от виновника, който всъщност трябва да си понесе отговорността заедно с лихвите.

Какво стана - Максим се напи, качи се зад волана, уби едно момче и остави едно момиче в кома, дайте сега ние, другите, да "съживим" момичето...

Знам какво им е на близките на Мануела и най-искрено им съчувствам!

Но поредното бездействие на държавата в цялата тая работа за пореден път се явява поредният опит за поредното промиване на мозъците на хората!

Да плати държавата! Да плати, както ние си плащаме данъците! И както си плащаме здравните осигуровки, а след това си плащаме и на докторите съвсем легално!

Да плати Максим! Да му конфискуват цялото имущество и да покрият разноските по лечението! А не да карат хората, които едва връзват двата края, да се чувстват виновни, че не са изпратили SMS като дарение (при това с начислено ДДС)!

вторник, февруари 12, 2008

Колко ни струват тарикатите?

Това е една много хубава статийка за (д)ефекта на шофьорите-тарикати върху шофьорите-балъци...


Източник: http://www.kenanoff.com/

понеделник, февруари 11, 2008

Една малка уличка в краен квартал на София...

Това се случва към 15:15 часа днес в квартал "Павлово"... Явно участниците в "погото" не приемат значението на репликата "По-умният отстъпва."

понеделник, февруари 04, 2008

Windows Vista SP1 излиза през март


Windows Vista SP1 е готова, обявява Microsoft. Производителите на компютри и потребителите могат да я очакват през март. SP1 включва подобрения на операционната система от гледна точка на надеждност, сигурност и производителност. Повече информация за промените можете да прочетете в ревюто на SP1 beta в списание PC World.

Microsoft опровергава слуховете, че новият update е вече официално пуснат. Интересното е, че новите Vista-потребители ще могат да се възползват от новия сервизен пакет още в началото на март, докато съществуващите ще трябва да почакат до средата на същия месец, когато пакетът ще бъде достъпен през update-сайта на Microsoft. Тези, които разчитат на автоматичното обновяване на Windows, ще получат update-а си чак в средата на април.

Източник: http://blogs.pcworld.com/

Какви неща ражда природата... ъъъ... радиацията! :)



Смях в залата...



петък, февруари 01, 2008

Microsoft иска да купи Yahoo!

1 февруари, 2008: Microsoft Corp. днес обяви, че е отправила предложение към борда на директорите на Yahoo! Inc. за придобиване на акциите на Yahoo! за цена от $31 / акция. Общата стойност на сделката се равнява на приблизително $44.6 милиарда. Предложението също дава възможност на акционерите на Yahoo! да изберат дали да бъдат компенсирани в кеш, или с акции на Microsoft Corp., или и с двете. Цената на акция в офертата е с 62 процента по-висока от цената при затваряне на търговията с акции на Yahoo! за вчера, 31 януари 2008.

Повече по темата (на английски език): http://www.microsoft.com/presspass/press/2008/feb08/02-01CorpNewsPR.mspx

10x2Dockera

Минети за българките в Олимпиакос

Без коментар. Прочетете и вижте сами! :-)

Източник: http://topsport.ibox.bg/

10x2Dockera